U kunt Tim of Bram boeken als spreker of trainer voor uw (online) congres, evenement of cursus.

Tim en Bram zijn begin 2020 eHealth Specialists gestart om hun kennis over e-health te delen. Samen verzorgden en modereerden zij wekelijks één of meer webinars over psychotherapie en diagnostiek met binnen- en buitenlandse sprekers van faam. Hun voorzitterschap is nieuwsgierig, zet aan het denken, en heeft kwaliteit en het oog op evidence base hoog in het vaandel. Na webinars van Bram en Tim gaan de deelnemers meestal weg gaan met het gevoel de dag erop de nieuwe gedemonstreerde vaardigheden te willen oefenen. 

Tim Wind

Dr. Tim Wind is klinisch psycholoog, programmamanager e-health binnen Centrum ’45, Hoofddocent e-health binnen Rino Amsterdam en is landelijk ambassadeur van e-health in de geestelijke gezondheidszorg. Als clinicus is hij gespecialiseerd in psychotrauma’s en persoonlijkheidsproblemen.

Tim is medeoprichter van Psyflix, Ehealth Specialists en Psychotherapie Praktijk Amsterdam Centrum. Samen met Rino Amsterdam startte hij Learning Labs – een online academie voor psychotherapie lessen van de beste docenten ter wereld. Als senior onderzoeker (PhD) draait zijn onderzoeksprogramma rond e-health, sociaal kapitaal en geestelijke gezondheid. Dit onderzoek wordt uitgevoerd in samenwerking met de Universiteit Utrecht en de School of Public Health van Harvard University.  Hij geeft zeer regelmatig trainingen, gastcolleges, inspiratiesessies en key note lectures over e-health. 


Bram van der Boom

Bram van der Boom is psychiater en staat  bekend als expert op het gebied van online (groeps)therapie en online psychiatrie. Hij heeft jarenlange ervaring in binnen- en buitenland met online psychiaterschap, online (leer/schema)therapie, online groepstherapie  en persoonlijkheidsstoornissen.
Bram is mede-oprichter van eHealth Specialists en Psyflix, en is tevens mede-oprichter van de eerste specialistische volledig online GGZ, Solutalks.

Van der Boom is veelgevraagd spreker op congressen en conferenties zoals voor de American Group Therapy Association (AGPA), de Nederlandse Vereniging voor Psychologen (NVvP) en de Nederlandse Vereniging voor Groepstherapeuten (NVGP). Daarnaast geeft hij onderwijs in binnen- en buitenland bij o.a. RINO amsterdam, Universiteit Twente, VU Amsterdam en LUMC.


Suggesties voor andere thema’s dan hierboven genoemd zijn welkom, daarnaast kunnen de presentaties geheel naar uw wens worden aangepast.

Voor contact en boekingen, vul onderstaand contactformulier in of mail naar: info@psyflix.net