Verbeter je vaardigheden en kennis over psychotherapie, waar en wanneer je maar wilt.

Met trots presenteren wij: Psyflix! Hét platform voor online (na)scholing voor behandelaars in de geestelijke gezondheidszorg.  Laagdrempelig en flexibel nascholen vanaf jouw eigen bank, waar en wanneer jij wilt

Door onderwijs op het gebied van psychotherapie digitaal aan te bieden via Psyflix, creëren we directe on demand kennis. De content wordt samen met samenwerkingspartners uit het werkveld bepaald; zo maken we zoveel mogelijk relevante en actuele kennis en vaardigheden voor behandelaren beschikbaar. Van professionals voor professionals: leer van bekende, (inter)nationaal erkende sprekers.

Behandelaren kunnen, naast het vergroten van kennis en vaardigheden, vanaf november jaarlijks minimaal 20 accreditatiepunten verzamelen.

Bij Psyflix heb je de keuze uit 2 verschillende abonnementsvormen, en de mogelijkheid tot het afnemen van een proefabonnement:

2. PROFESSIONAL – Zonder accreditatie

Voor psychologen, GZ psychologen, therapeuten van verschillende scholen en opleidingen.

3. PROFESSIONAL PLUS 

Minimaal 20 accreditatiepunten per jaar – in samenwerking met Prelum voor de NVvP, FGzPt, NVP en NIP. Hier zal binnenkort ook accreditatie voor Verpleegkundig Specialisten aan worden toegevoegd.

Tevens bieden wij speciale speciale groepsprijzen aan voor instellingen en praktijken; vraag nu een offerte op maat aan via info@psyflix.net

Klik op de onderstaande knop om te beginnen met kijken:

Ga naar Psyflix