Begin 2020 is de wereld hard geconfronteerd met het Covid-19 virus. Dit heeft ervoor gezorgd dat de noodzaak van online behandelen in een grote stroomversnelling terecht is gekomen. Opgeteld heeft eHealth Specialists meer dan 20 jaar ervaring binnen dit vakgebied. Onze insteek is om collega’s te inspireren, te motiveren en te ondersteunen om e-health in de dagelijkse praktijk in te zetten.

Webinars

We hebben dit jaar diverse webinars verzorgd met als doel om collega’s te helpen hoe vorm te geven aan hun dagelijkse werk nu zij cliënten niet meer face-to-face in hun spreekkamer kunnen zien. Begin dit jaar zagen we dan ook een overweldigende aandacht voor onze activiteiten.

We hebben al deze content en meer nu gebundeld en beschikbaar gesteld op Psyflix. Klik op de button hieronder voor ons huidige aanbod van Live Webinars en Webinar Series, ook voor niet-abonnees:

Live Webinars & Webinar Series


Masterclasses

Al onze Masterclasses zijn vanaf nu beschikbaar op ons geheel nieuwe video portal Psyflix. Klik op de onderstaande knop om te beginnen met kijken:

Psyflix Video Overzicht